Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje 2014

05_g3_07

A rendkívül sikeres tavalyi első alkalom után a 2014. március 22-23. hétvégén ismét megnyitják kapuikat Budapest legnépszerűbb fotóműtermei, ahol két napon keresztül előadások, bemutató fotózások és természetesen rengeteg különleges fotózási lehetőség vár Téged is!

1 hétvége. 1 belépő. tucatnyi fotózási helyszín.

Erre a hétvégére érdemes leporolni a fényképezőgépet, feltölteni az akkumulátorokat és helyet törölni a memóriakártyákon, hiszen közel 20 helyszínen számos izgalmas fotótémát örökíthetsz meg. Gyönyörű modellekről készíthetsz portrékat, divatfotókat vagy éppen glamour képeket. Persze nem csak hölgyeket fotózhatsz műtermi körülmények között, hanem különböző tárgyakról, állatokról vagy éppen autókról is alkothatsz minőségi fotókat. A fotózásokat a műtermek vezető szakemberei is segítik, akiktől nyugodtan kérhetsz tanácsot és hasznos információkat.

Szívesen készítenél glamour képeket, de nincs hozzá modelled? Készítenél néhány ütős reklámfotót egy luxus autóról, de egy-két dolog hiányzik a projekthez? Vagy éppen kreatív tárgyfotókat készítenél és gyakorlott fotósokkal beszélgetnél? A tánctól az állatokig, az akttól az autókig szinte mindenféle téma fotózására volt példa az első fotóműtermek hétvégéjén, és nem lesz ez másképp idén sem. Rengeteg fotózás és élmény vár rád most márciusban is! Találkozzunk!

Ráadásul idén nem csak a saját gépeddel, de a SILENS Photo & Style, illetve a Tripont műtermekben akár a Fujifilm legújabb X szériás modelljeivel is fotózhatsz a hétvége során. A kipróbálható fényképezőgépek között ott lesz a legújabb X-T1, de objektívekből sem lesz hiány.

07_photoplanet_03

A Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje főbb információi:

Az esemény időtartama: 2014. március 22. (szombat) 10:00-18:00 és március 23. (vasárnap) 10:00-18:00

Helyszínek: Budapest legnépszerűbb fotóműtermei, a listát itt találod >>

Részvételi díj: 3800 Ft, azaz változatlan áron vehetsz részt az egész hétvége összes programján

Résztvevők száma: legfeljebb 500 fő. Az eseményen a zsúfoltság elkerülése érdekében korlátozzuk a résztvevők számát és csak 500 darab belépőt adunk ki, hogy mindenkinek legyen ideje a fotózásra és kényelmesen alkothasson.

Szeretettel várunk Téged is a 2014. március 22-23. hétvégén a budapesti fotóműtermek egyedülálló összefogásával létrejött Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéjére!

15_frame4studio_04

TIPP:

  • Kövesd a Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje Facebook oldalát, ahol mindig naprakész információkat találsz az eseményről! Tovább >>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*