2. Fotóműtermek hétvégéje volt az Alfa Stúdióban

2. Fotóműtermek hétvégéje volt az Alfa Stúdióban

Több, mint 100 fotós és fényképész volt kíváncsi a stúdiónkra és az előadásainkra. A modell fotózások nagy sikert arattak széles körben. Többen jelezték, hogy nagy segítségükre volt a kiadott részletes programunk, így konkrét előadásra és fotózásra tudták időzíteni érkezésüket. Nagy örömünkre volt, aki csak a mi stúdiónkba jött el a programok érdekessége és a szívélyes vendéglátás miatt.

2. Fotóműtermek hétvégéje az Alfa fotóstúdióban
2. Fotóműtermek hétvégéje az Alfa fotóstúdióban

Akik eljöttek hozzánk a hétvégén, nem távoztak üres kézzel!

Mindenki 1 óra ingyenes stúdió használatot kapott ajándékba!

Eladásaink és bemutatónk során modelljeink segítségével megmutattuk az apróbb fotózási és világítási trükköket. Kitértünk a család- és gyermekfotózás buktatóira, a Photoshop Plug-In-ek előnyeire, a Lightroom nagyszerűségére, a stúdióban rejlő kiaknázatlan lehetőségekre és sok más mellett a fotózási marketing legújabb ötleteire.

És egy vélemény a Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéjéről:

“Kedves Csaba!

Az iránt érdeklődnék, hogy valahol megtekinthetőek e a Fotóműtermek hétvégéjén vetített családokról készített fotóid? Örömmel nézném végig őket újra, mert annyi hasznos dolgot elmondtál, de a felét sem tudtam megjegyezni és szívesen megnézném újra a kompozíciókat. Egyébként kifejezetten örültem, hogy leírtad a pontos programodat és nem csak ködös, időpontok nélküli leírást adtál meg a Fotóműtermek hétvégéjére. Én például ez alapján döntöttel el, hogy elmegyek a te műtermedbe is. Csodálkoztam, hogy a marketinges részre olyan kevesen jöttek el, mert engem már a lehetőség is vonzott, hogy ezekről hallhatok és a helyszínen ténylegesen képeket is kaphattam arról, hogy mire lehet számítani, hogyan kell nekiindulni és hogy tényleg sok munkával jár a dolog. Örülök, hogy ott lehettem.

Üdvözlettel, N. Krisztina, 2014. március 29.”

Jövőre ismét tervezzük a részvételt a 3. Fotóműtermek hétvégéjén.

Németh Csaba, Alfa fotóstúdió, stúdióvezető