Nagy sikerrel zajlott a hétvége a FotóSarokban

A karszalagos hétvégi buli első napján a brazil karneváli hangulat volt a főtémánk. Szexi táncoslányok, csillivilli ruhák, fejdíszek, tollak, boák, konfetti és műfüst, aláfestésnek szambamjúzik. Látványban, fotóznivalóban nem volt hiány. A műfüst „mű” jellegét sajnos a FotóSarok műtermében lévő tűzjelző berendezés nem azonosította, így a két nap alatt többször is meg sikerült kongatni a „vészharangot”, némi munkát adva ezzel a komplexumnak otthont adó lakópark portaszemélyzetének. Ezúton is köszönjük a türelmüket!

IMG_7786-400x600

Az első napon kb 120-130 ember látogatott el hozzánk, a rendezvényen részt vevő barátoktól, ismerősöktől, kollégáktól tudtuk meg, hogy az egyik leglátogatottabb műterem volt a miénk szombaton.

blog4-400x600

A vasárnapi nap a magyaros virtusról szólt, ahol a Varidance tánctársulat művészei álltak modellt, vagy táncoltak a fotósoknak, hol autentikus népviseletben, hol egy kis modern vonallal megfűszerezve. Összességében véve nyugisabb nap volt a vasárnapi, igaz az idő is elromlott, emiatt talán kevésbé mozogtak a fotósok a műtermek között. Így is voltak pillanatok, amikor teltházzal üzemeltünk, de az is előfordult, hogy 1-2 fotós dolgozott csak a műteremben. Utóbbit a vakuk köszönték meg, ugyanis a műterem 8 rezidens vakujából 4-et lenulláztunk a hétvége alatt. 🙂

Készítettünk egy kis videót a hétvégéről, idézzétek fel a FotóSarokban átélteket, még egyszer, és köszönjük, hogy meglátogattatok minket, várunk vissza mindenkit szeretettel!