hírek és érdekességek

Próbáld ki az EOS 100D-t és az EOS 700D-t

Magyarországon először a Canon Fotóműtermek hétvégéje keretében lesz lehetőség kipróbálni a március 21-én bejelentett két új tükörreflexes fényképezőgépet, a hihetetlenül apró Canon EOS 100D-t és az igencsak megkomolyodott Canon EOS 700D-t. Már nincs sok jegy, aki jönni akar az jó ha igyekszik. JEGYVÁSÁRLÁS >>


100 db jegy kelt el az első 3 órában!

Március 12-én délután megkezdődött a jegyértékesítés, amelyről értesítettük az előregisztráltakat. Ezt követően 3 órán belül már el is fogyott az első 100 db belépő. Március 13-án délutántól már mindenki számára megnyílik a jegyértékesítés, de érdemes sietni az online vásárlással, mert várhatóan 1-2 nap alatt el fog fogyni az 500 db belépő a Canon Fotóműtermek Hétvégéjére.


700 fő felett az érdeklődők sora

Az esemény facebook oldalán immár több mint 700-an jelezték, hogy biztosan jönnének, és még 150-en fontolgatják. Már előre sajnáljuk, hogy nem lehet mindenki részese az első Canon Fotóműtermek Hétvégéjének. Az első 500 jegyvásárlónak adatik meg, hogy egy hétvégén keresztül több mint 20 műteremben szép és érdekes témákat fotózzon. Már csak néhány nap és megkezdődik a jegyértékesítés, így ha még nem iratkoztál fel arra itt a nyitó oldalon, hogy elsőként értesülj a jegyárusítás kezdetéről, akkor most még éppen megteheted. Készülj! Legyen kéznél bankkártyád, hogy online meg tudd venni gyorsan a jegyedet, amikor itt az idő!


Canon

A Canon Fotóműtermek Hétvégéjén természetesen a Canonnal is találkozhattok. Több fotóműteremben is megtalálhatóak lesznek, és várhatóan ki is tudjátok majd próbálni a Canon gépeket és objektíveket. Hamarosan megírjuk azt is, hogy mely műtermekben kerülhetsz testközelbe a Canon termékpalettával.


A műtermek már készülnek

Egyedülálló és igazán jó érzés, hogy a Canon Fotóműtermek Hétvégéjére a legtöbb budapesti fotóműterem valódi lelkesedéssel készül. Felhívásunkra igen gyorsan csatlakoztak a műtermek az eseményhez és mindenhol saját, egyedi programokkal készülnek, hogy Neked minél színvonalasabb programot nyújtsanak ezen a hétvégén. Ezúton is köszönjük a résztevő műtermek odaadó munkáját!