Kedves Fotóstársunk!

A 2. nyári fotófesztiválra az online jegyértékesítés 2013. június 22-én 24:00-ig vagy a 800 darab kiadásra kerülő jegy értékesítéséig tart. A rendezvényre csak korlátozott számú (800 db) jegyet adunk ki. A 800 darab jegy értékesítését követően több jegyet nem áll módunkban értékesíteni.

Amennyiben jegyedet tévesen vásároltad meg, akkor a vásárlástól számított 48 órán belül, de legkésőbb a rendezvény előtti napig (2013. június 22.) jelezheted részünkre a téves vásárlás tényét az info@fotomutermek.hu e-mail címen. A tévesen megvásárolt jegyek teljes ellenértékét a rendezvényt követő 5 munkanapon belül visszatérítjük részedre, amennyiben a jegy nem került felhasználásra a rendezvényen.

A rendezvényen felhasznált (karszalagra váltott) jegyek ellenértékét természetesen nem áll módunkban visszatéríteni, mint ahogy azoknak a jegyeknek az árát sem, melyeknél a vásárló nem jelezte a rendezvény előtti napig előre, hogy téves jegyvásárlás történt és nem kíván részt venni az eseményen.

Amennyiben a jegyeddel kapcsolatban a rendezvény idején bármilyen problémád vagy kérdésed lenne, akkor a helyszínen fordulj bizalommal a jegyeket és karszalagokat kezelő kollégánkhoz vagy hívj minket a következő ügyeleti telefonszámunkon: +36 30 721-0697

Jegyvásárlással kapcsolatos kérdéseidet bármikor szívesen várjuk e-mailben az info@fotomutermek.hu címen.

Szeretettel várunk a 2. nyári fotófesztiválra!